Brev från ordförande

11 FEB 2018 13:25
  • Skapad: 11 FEB 2018 13:25

Nu har det första året gått för Skövde Sportfiskeklubb och verksamheten har flutit på med diverse klubbresor och tävlingar. I klubblokalen har det rensats och städats på en del gammalt bråte samt iordningställande av hobbylokalen så att den ska kunna utnyttjas på ett bra sätt.

Nog om det som varit, nu tittar vi framåt. Vi fortsätter med våra klubbkvällar måndagar 18,30.

Vecka 8 Onsdag 21/2 kl. 18,30 startar vi med spöbyggnad så har ni funderat på att bygga spö eller bara är nyfikna så kom till lokalen. Det finns möjlighet att tillverka pimpelspö, gummijiggar, knivar m.m. i klubblokalen kontakta någon i styrelsen så ordnar vi det.

I Ormsjön och Trädgårdsjön skall vi lägga ner risvasar som biotopåtgärd när isläget tillåter detta se hemsidan när det blir av.

Om du är nyfiken på mete så kan vi rekommendera att du åker till våra klubbtävlingar som tävlingssektionen anordnar, se verksamhetsprogrammet. De gamla rävarna är duktiga på detta med mete och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

I verksamhetsprogrammet finns det med en del klubbresor som brukar vara uppskattade. Finns intresse att ordna med ytterligare fiskeresor så hör av er till någon i styrelsen så får vi ordna det på bästa sätt.

Informationen kommer under året att ske genom hemsidan www.skovdesfk.se och via e-post, så det är bra om ni anger e-post adress.

PS Vår kassör Åke kommer att tillbringa halva året utomlands så klubben är i behov av en kassör kontakta styrelsen om ni vet om någon vill ställa upp DS

Skribent: Åke Jönsson

ny logga svartvit