Nyheter från SF

Mötet med Sven Rosengren från Borås SFK blev en resa tillbaka i tiden då kast med spö var lika roligt som idag!

Lagtävlingen för alla föreningar som vill vara med och tävla om SM guldet. En helg fylld med möten mellan nya och gamla vänner.

Älvkarleby, Piteå, Östersund, Helsingborg, Skellefteå, Stockholm, Södertälje, Umeå, Burträsk, Timrå, Habo, Uppsala, Mora, överallt i Sveriges avlånga land finns dom här inspirerande, engagerade och drivna kvinnorna!

Varken höga vågor, hårda vindar eller guppande brygga kunde stoppa det svenska laget.

Laget före jaget, Sveriges recept till framgång.

Sista uppladdningen innan VM är i fullgång och sista tävlingen före mästerskapen avgjordes i helgen.

Projektet "Movecast" fortsätter

Ett läger med fokus glädje och kast med spö!

Internet Explorer uppdaterades nyligen till en ny version= Internet Explorer 10, version 10.09.200.16576. Det innebär att det inte går att uppdatera varken hemsida, göra LOK-stöds- och Idrottslyftsärenden i IdrottOnline Klubb.