Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Skövde Sportfiskeklubb är medlemmar i Castingförbundet men bedriver för närvarande ingen tävlingsverksamhet inom casting. Däremot har vi ibland kastkurser med instruktör för nybörjare och för de som förbättra sin kastteknik. 

De tävlingar vi är aktiva i är mete och pimpel. Du kan läsa mer om tävlingar under fliken Tävling/SAFK.

Mest sysslar vi med fiske i alla dess former. Mete, haspel, flugfiske, pimpel - ja i stort sett alla former av fiske finns det medlemmar som är engagerade i. Vintertid binder vi även flugor och tillverkar fiskeredskap. 

Medlemsskap i Skövde Sportfiskeklubb ger rätt att fiska i de nio sjöar vi arrenderar i Höjentorp, Kvarnsjön och vår sträcka i Ösan. För fiske i Kalksjön gäller särskilda regler. 

Vill du veta mer om Skövde Sportfiskeklubb eller gå med skicka ett mail med namn, personnummer, adress och telefon till vår kassör Lisbet Wessberg This is a mailto link 

Ansöker ni om familjemedlemsskap behöver vi ha samtliga familjemedlemmars namn och personnummer. Personnumret hanteras digitalt i vårt medlemsregister och används  endast i vårt register och när det är aktuellt i Sportfiskarnas register. Har du skyddad identitet eller av annan anledning inte vill uppge personnummer kontakta vår kassör. 

Du kan börja fiska efter det att du betalat medlems/fiskekortsavgiften samt mailat kassören om dina personuppgifter. 

Medlemsavgifterna läser du om här:

ordförande Börje Wass via mail This is a mailto link telefon 073-0922110 eller

kassör Lisbet Wessberg via mail This is a mailto link telefon 070-2818094

ny logga svartvit

 

Sportfiskarna Skaraborg

 

 

Vi samverkar med:

Postadress:
Skövde SFK - Casting
Frösve Nolgården 2
54191 Skövde

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info